skoljobb.se

logga

Kock till Ekedalskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-09-28

Ansök nu

Kock till Ekedalskolan

Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Ekedalsskolan

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Ekedalsskolan är en anrik F-5 skola med ca 400 elever vackert belägen i Gustavsberg och skolan har nyligen genomgått en totalrenovering.

Köket på Ekedalsskolan är ett tillagningskök med utvecklingsmöjligheter. I matsalen serveras lunch och mellanmål till skolans elever och personal.

I rollen som kock kommer du tillsammans med vår andra kock och måltidsbiträdena, arbeta för att den mat som serveras håller en hög kvalitet utifrån livsmedelsverkets riktlinjer ”Bra mat i förskolan/ skolan”. Du ska själv kunna ansvara för att laga mat till skolans elever. En fördel är om du även kan laga allergimat samt vegetarisk mat. Din roll är mycket viktig och du ingår i ett team med övriga som arbetar i skolköket.

Vi söker dig som är utbildad kock, och ser gärna att du har erfarenhet av arbete som kock i skolkök med all sorts mat och även diet- och allergikost. Du ska kunna arbeta självständigt med egenkontroll i köket samt ha ett ekonomiskt tänkande för storhushåll. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs samt viss IT-vana.

Personliga egenskaper som eftersöks är en positiv inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och förmåga att se helhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid förmåga till samarbete med den övriga personalen.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 28 september 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att via mail kontakta köksansvarig Christina Nordin christina.nordin@varmdo.se, eller Per Wirmen, biträdande rektor per.wirmen@varmdo.se.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt ök

Löneform

     Månadslön enl ök

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Gustavsberg

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/68

Publicerat

     2021-09-10

Sista ansökningsdag

     2021-09-28

Dela detta jobb

logga
Kock till Ekedalskolan

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen