skoljobb.se

Kock till Vällingbyskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Kock till Vällingbyskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går c:a 820 elever som bor i närområdet i och runt ABC-staden Vällingbys alla typer av bostadsområden/upptagningsområden. Vår skolbyggnad är en K-märkt, häftig, funkisbyggnad med en stor inbjudande skolgård och härliga grönområden som omger skolan. Vällingbyskolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete med ett stort fokus på språkutveckling, matematisk utveckling, social utveckling samt rörelse för lärande. Detta vill vi ska sippra ned i hela verksamhetens vardagsarbete för att ge varje elev bästa förutsättningar att lyckas med sin skolgång. Utbildningsförvaltningen har också initierat en större renovering som i framtiden bl.a. innebär att skolan skall få ett helt nytt kök i en helt ny byggnad. Skolan har höga ambitioner i vårt framtida kök och hoppas du vill vara en bidragande medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Köket är ett tillagningskök och vi serverar dagligen c:a 1 000 portioner lunch. Kökspersonalen består av en kökschef, en kock, en specialistkostkock och 4 köksbiträden.
Vi söker en erfaren och engagerad person som har ett humör på topp och som gillar att ha kul i ett kök som stundtals har ett högt tempo och oftast hög belastning. Givetvis har du en passion för att laga mat i en miljö med massor av barn och vuxna. Vår kock kommer förväntas att tillsammans med kökschefen ha visst arbetsledaransvar och bredvid matlagning även kunna utföra administrativt arbete och att hålla restaurangen i gott skick. Vi använder oss av stadens ekonomisystem Agresso för beställningar. Du skall kunna bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs, inte minst gällande egenkontroll och HACCP. Vi följer skollagen och stadens höga krav på näringsriktig och nyttig mat, inte minst gällande specialkost. Vi strävar hela tiden efter att minska matsvinnet, utveckla skolmåltiden samt att höja andelen ekologisk mat.

Kvalifikationer

3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens är ett krav. Vidare behöver du ha verifierbar erfarenhet från arbete i storkök, meriterande i sammanhanget är förstås tillagningskök inom skolvärlden. Stor datorvana är också ett krav för det vardagliga viktiga digitala administrationsarbetet. Arbetsledning skall finnas som en erfarenhet samt att du kan intyga utbildningar inom specialmatlagning, säker mathantering och livsmedelshygien

Minst 3-4 års erfarenhet av storkök/restaurang är önskvärt. Datavana.

Övrigt

Intervjuer kommer inte att genomföras löpande. Intervjuer etc startas efter ansökningsperiodens slut.

Tänk på att en stor portion(!) humor alltid uppskattas på vår arbetsplats, du behöver inte nödvändigtvis vara född i Göteborg, men det är heller inte fel.

Dela detta jobb

Kock till Vällingbyskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen