skoljobb.se

Köksbiträde

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-09

Ansök nu

Köksbiträde

Välkommen att utvecklas med oss

I Vega förskolor arbetar vi för att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en förskoleverksamhet där barnets bästa är i fokus. I vårt arbete inspireras vi av Reggio Emilias pedagogiska filosofi.


Nu söker vi köksbiträde till nya Vega förskola
Vi söker ett engagerat köksbiträde som tillsammans med vår kock vill fortsätta utforma verksamheten i barnens restaurang.

Vi söker dig som känner sig trygg i förekommande arbetsuppgifter i kök, matsal och disk.
Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat, är självgående och har en god samarbetsförmåga med vår kock, våra barn och pedagoger.

Vega förskola har ett nytt, modernt och välutrustat tillagningskök med tillhörande restaurang och utrymmen för diskhantering.

Ditt uppdrag

Som köksbiträde på Vega förskola är du med och ansvarar för verksamheten, kök, disk och restaurang. Arbetet leds av förskolans kock. Det övergripande målet är att leverera goda varierade och näringsriktiga måltider i en tilltalande miljö.

För att lyckas i din roll behöver du ha en god känsla för hela förskoleverksamheten, vilket innebär att du vid sidan av måltiden också tänker kring restaurangmiljön och att du arbetar för en god stämning och vårdar relationer till barn, medarbetare och vårdnadshavare.

Det här söker vi hos dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i storkök och gärna från förskolekök.

Du har ett stort intresse för matlagning och är medveten om att uppdraget innefattar andra moment än matlagning så som diskhantering, enklare städning och upplockning av varor.
God svenska i tal och skrift är ett krav.

Det här kan vi erbjuda dig

Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar tillsammans med våra fina barn och trevliga  kollegor i en ny fin förskola.

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kommer att ske löpande så att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I den här rekryteringen kan vi komma att välja provanställning.

Haninge kommun ser mångfald som en styrka och välkomnar alla sökande.

Vår kompetensbaserade rekryteringsmetodik syftar till att fokusera på individens kompetens och därigenom även motverka diskriminering.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 75%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2024/43

Kontakt: Susanna Jeltsch
08-6065186

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2024-02-01

Sista ansökningsdag:
2024-03-09

Dela detta jobb

Köksbiträde

Haninge kommun