skoljobb.se

Köksbiträde med extra ansvar i mottagningskök 75%

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-28

Ansök nu

Köksbiträde med extra ansvar i mottagningskök 75%

 

Arbetsplatsbeskrivning

Äppelviksskolan är en kommunal grundskola i Bromma för årskurserna 6-9. På skolan trivs elever och personal och det finns höga förväntningar på goda resultat från båda parter. Skolan ställer höga krav på en god servicenivå. Vi förutsätter att du som söker tycker om att arbeta med tonåringar och i en miljö där du ständigt samspelar med elever och kollegor.

Arbetsbeskrivning

Du ska arbetsleda, strukturera och medverka i arbetet i köket och matsalen. Du ska även bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs och genomföra egenkontroll och HACCP. Kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig mat är ett krav. Beställning av livsmedel och förbrukningsmaterial ingår i dina arbetsuppgifter. Du medverkar till att skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket och matsalen inom satta ramar. Ett krav är att du kan uttrycka dig obehindrat både skriftligen och muntligen på svenska.

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Utbildning inom specialkost och allergikost.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av storkök i skola och som har goda kunskaper inom specialkost.

 

Övrigt

Dela detta jobb

Köksbiträde med extra ansvar i mottagningskök 75%

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen