skoljobb.se

Köksbiträde till Nakterhusskolan i Vega, 60 %

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Köksbiträde till Nakterhusskolan i Vega, 60 %

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Nu söker vi köksbiträde till nybyggda Nakterhusskolan i Vega!

I augusti 2020 öppnade Nakterhusskolan i Vega i helt nybyggda lokaler.

Vi söker nu ett engagerat köksbiträde som tillsammans med köksföreståndare, kock och skolledning vill fortsätta utforma verksamheten i vår skolrestaurang. Skolmåltiderna en viktig faktor för att uppnå ett gott helhetsintryck av skolan med syfte att skapa bästa tänkbara förutsättningar för våra elever!

Nakterhusskolan har ett nytt, modernt och välutrustat tillagningskök med tillhörande matsal och utrymmen för diskhantering.

Tjänsten omfattar 60 %. Första anställningsdag: omgående.

Nakterhusskolan ligger centralt i Vega med direkt närhet till goda kommunikationer. Pendeltågstationen i Vega ligger ca. 250 meter från skolan.

Ditt uppdrag

Som köksbiträde på Nakterhusskolan är du med och ansvarar för verksamheten i kök, disk och matsal. Arbetet leds av skolans köksföreståndare. Förutom köksföreståndaren arbetare du tillsammans med ytterligare en kock. 

Det överordnade målet är att leverera goda, varierade och näringsriktiga måltider i en tilltalande miljö, med syfte att skolans elever ska orka prestera under hela skoldagen.

Helhetsintrycket är viktigt för att åstadkomma en bra måltidsupplevelse, vilket medför att trivsel, god atmosfär och ett gott bemötande är centrala faktorer.

Det här söker vi hos dig

Vi söker nu ett serviceinriktat köksbiträde som brinner för att erbjuda elever och medarbetare trivsamma måltidsupplevelser.

För att lyckas i din roll behöver du ha god känsla för hela verksamheten, vilket innebär att du vid sidan av maten också tänker kring matsalsmiljön och att du arbetar för en god stämning och vårdar relationer till elever, vårdnadshavare och medarbetare.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från både restaurangvärlden och storkök och då gärna från skolkök. Du har ett stort intresse för matlagning och är medveten om att uppdraget innefattar andra moment än matlagning, så som diskhantering och enklare städning. Vi ser gärna att du är väl insatt i gällande regler och riktlinjer för skolkök. Du har goda språkkunskaper i svenska. 

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Logga in och sök jobbet

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid/Deltid

Tillträde: 2021-09-13

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 60

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/476

Kontakt: Henrik Engebretzen
08-606 96 30

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-08-24

Sista ansökningsdag:
2021-10-03

Dela detta jobb

Köksbiträde till Nakterhusskolan i Vega, 60 %

Haninge kommun