skoljobb.se

Köksföreståndare sökes!

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-19

Ansök nu

Köksföreståndare sökes!

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas med oss

Båtsmansskolan söker nu en driven köksföreståndare som vill vara med och leda utvecklingen av vårt skolkök till nya nivåer.

Båtsmansskolan är en väletablerad F-6 skola med ca. 310 elever och 40 kompetenta medarbetare. Skolan är belägen i ett lugnt och trivsamt bostadsområde i Haninge kommun.

Ditt uppdrag

Som köksföreståndare på Båtsmansskolan ansvarar du för driften av vårt skolkök. Tillsammans med två kollegor kommer du ansvara för tillagning av ca 330 skollunchportioner som serveras i skolrestaurangen, samt frukost- och mellanmålsservering. I ditt arbete ingår att ansvara för tillagning av mat, viss personalplanering, inköp, administrativt arbete samt egenkontroller. Du ansvarar också för skolans matråd tillsammans med skolledningen. I arbetet ingår alla i ett storkök förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar inte något personalansvar bortsett från viss personalplanering.

Det här söker vi hos dig

Vi söker nu en inspirerande, erfaren köksföreståndare som brinner för att erbjuda elever och medarbetare trivsamma och välsmakande måltidsupplevelser. Som person behöver du ha stort intresse av att arbeta i en miljö där våra elever är i fokus, att du ser elevens inflytande som något givande och utvecklande. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver och vara serviceinriktad. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet.

Du skall inneha:

  • adekvat utbildning, till exempel kockutbildning
  • dokumenterad erfarenhet från arbetsledning
  • god organisationsförmåga
  • god kommunikativ förmåga

Målet är att vi ska servera skolans elever en god, näringsriktig och hållbar lunch i en trevlig miljö. Sund, god och näringsriktig mat är en viktig förutsättning för god hälsa och för en lyckad skoldag. 

För att lyckas i din roll behöver du ha god känsla för hela verksamheten, vilket innebär att du vid sidan av maten också tänker kring matsalsmiljön och dess utformning, samt att du arbetar för en god stämning och vårdar relationer till elever, vårdnadshavare och medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangvärlden, att du håller dig uppdaterad gällande kökstrender och att du är grundligt insatt i gällande regler och riktlinjer för skolkök.

Det här kan vi erbjuda dig

  • Ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar, tillsammans med kunniga kollegor.
  • Fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid samt möjlighet till semesterväxling.
  • Friskvårdscheckar, 2000:-/år

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Köksföreståndare sökes!

Haninge kommun