skoljobb.se

logo

Kombinerad pedagogtjänst på Åtteråsskolan

Regioner
Utgår

2023-04-20

Ansök nu

Kombinerad pedagogtjänst på Åtteråsskolan

Utbildningsförvaltningen, Åtterås skolområde F-3

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Åtteråsskolan är en F-3 skola i naturskön miljö med cirka 250 elever som är fördelad i fyra årskurser från förskoleklass till årskurs 3. Vi arbetar åldershomogent från förskoleklass till årskurs 3. I förskoleklassen finns det tre paralleller och årskurs 1, årskurs 2 samt årskurs 3 är tvåparallelliga. På skolan finns fem fritidshemsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare på en skola för årskurs F-3 där vi arbetar i ett tvålärarsystem. Du och din lärarkollega är båda ansvariga lärare som undervisar i helklass, större eller mindre grupp samt enskilt. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans leder och utvecklar det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Tjänsten anpassas utifrån skolans och elevernas behov och din behörighet. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din undervisning utifrån dem. Du har ett stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.
Du kommer även att arbeta på ett av skolans fritidshem, där du planerar och leder det pedagogiska arbetet tillsammans med kollegor utifrån läroplanens mål för fritidshemmet.

Kvalifikationer

 • Du är legitimerad lärare i årskurs F-3 och i fritidshem samt arbetar systematiskt för att förbättra elevernas förutsättningar att uppnå maximal måluppfyllelse.

 • Du har erfarenhet av arbete i skola och/eller fritidshem.

 • Du är insatt i arbetet med extra anpassningar.

 • Du är flexibel både vad gäller innehåll och arbetstider. Allt för att möta våra elever på bästa sätt.

 • Du är tydlig, organiserad, välstrukturerad, lyhörd och viktigast av allt - en lagspelare.

 • Du är engagerad i ditt uppdrag och brinner för att leda eleverna i deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt.

 • Du har god förmåga att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare.

 • Du trivs med att leda och/eller driva utvecklingsfrågor, främja nya tankar och idéer med dina kollegor som för Åtteråsskolan framåt.

 • Du är lösningsorienterad och har förmåga att skapa god stämning och en god arbetsmiljö.

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.
Är du den vi söker? Vill du vara en del av vår framgång och vara med i vårt spännande arbete med att fortsätta utveckla Åtteråsskolan? I så fall ska du söka till oss! Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer pågår löpande under ansökningstiden.

Villkor

Utdrag krävs från belastningsregistret vid anställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

2023-08-07, eller enlig överenskommelse

Löneform

Enligt avtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Smålandsstenar

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/110

Kontakt

 • Eva Kiratsopoulou, 0371-81414

Facklig företrädare

 • Facklig företrädare nås via kontaktcenter, 0371-81000

Publicerat

2023-03-06

Sista ansökningsdag

2023-04-20

Dela detta jobb

logo
Kombinerad pedagogtjänst på Åtteråsskolan

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen