skoljobb.se

Kreativ fritidslärare till Vendelsömalmsskolan sökes

Ansök nu

Kreativ fritidslärare till Vendelsömalmsskolan sökes

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vendelsömalmsskolan är en F-9 skola med ca 630 elever och 100 kompetenta medarbetare. Vi strävar efter att lägga grunden för livslångt lärande och att varje elev ges möjligheter att utifrån sina förutsättningar utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår värdegrund vilar på fyra ord: kunskap, glädje, trygghet och samarbete. 

Vi söker nu en legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem inkl. legitimation i idrott, musik eller bild. Ta chansen och var med i utvecklingen av undervisningen på vårt fritidshem. Hos oss har du möjlighet att visa din kreativitet.

Kvalifikationer

Du ska vara

* Legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem inkl. legitimation i idrott och hälsa, musik eller bild.

   - Legitimation i ytterligare ämnen är meriterande.

Du ska ha

* Erfarenhet av undervisning på fritidshem.

* Erfarenhet av att leda elevgrupper.

   - Kunskap om CPS och specialpedagogisk kompetens är meriterande.

Vi söker dig som har ett salutogent förhållningssätt, vilket bl.a. innebär att du ser möjligheter i stället för svårigheter. Därutöver är du mån om att skapa meningsfull, begriplig och hanterbar undervisning/verksamhet för dina elever på fritidshem.

För att du ska lyckas i detta viktiga och utmanande uppdrag behöver du kunna ha flera "bollar i luften", vilket förutsätter att du kan vara både flexibel och stabil när det gäller. Förmågan att skapa goda relationer till både elever, föräldrar och medarbetare utgör själva grunden för lyckad undervisning och gott samarbete med olika parter. 

Arbetsuppgifter

Planering, genomförande och utvärdering av undervisning på fritidshem både enskilt och i grupp.

* Avdelningsövergripande samarbete med medarbetare på fritidshem.

* Sedvanliga tillsynsuppgifter under elevens hela skoldag.

* Samarbete med elever och deras vårdnadshavare.

Du som söker denna lärartjänst ska kunna ha både öppning och stängning någon gång i veckan d.v.s. kunna ha en semestertjänst.

Vi erbjuder dig

* Spännande utmaningar och engagerade arbetskamrater.

* Gratis pedagogisk lunch.

* Friskvårdsförmåner. 

Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer sker löpande, vilket innebär att den aktuella tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Kreativ fritidslärare till Vendelsömalmsskolan sökes

Haninge kommun