skoljobb.se

Kreativ lärare i slöjd 60 % till Kvarnbäcksskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Kreativ lärare i slöjd 60 % till Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, lärorika och roliga utbildningsår. Vi befinner oss i ett utvecklingsskede och söker nu en modig och kreativ kollega som längtar efter att utveckla slöjdämnet på skolan. Vi ser med fördel att du är nytänkande och vill driva utveckling i så stor utsträckning som möjligt. På Kvarnbäcksskolan värderar vi de praktiskt estetiska ämnena högt och ser hur viktiga de är för precis alla elever.

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i södra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och inbjuder till lek. Skolan är organiserad i arbetslag som leds av utvecklingsledare. Vi har drygt 300 st elever och 46 medarbetare.

Skolans vision är glädje, trygghet, möjlighet.

Arbetsuppgifter
Planering och genomförande av undervisning i trä- och metallslöjd åk 3-6. Du kommer att vara en av tre mentorer i en årskurs och du kommer att delta i ett av våra arbetslag. Vi arbetar språkutvecklande och vi har alltid eleven i fokus. Vi arbetar aktivt med anpassningar och har stor förståelse för elevers olika behov.
 

Kvalifikationer
Du har erfarenhet av arbete i skolan och du är van vid att använda digitala verktyg, både i din undervisning och i det dagliga arbetet.  Du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd och anpassningar, du är bekväm med att skriva kartläggningar och delta i arbetet med åtgärdsprogram. Du utrycker dig väl i tal och skrift och värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.  Det är meriterande om du har utbildning inom CPS, NPF och lågaffektivt bemötande.
 

Villkor
Du är ämnesbehörig och legitimerad lärare. 

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Kreativ lärare i slöjd 60 % till Kvarnbäcksskolan

Haninge kommun