skoljobb.se

Kreativ Lärare i Trä- och metallslöjd

Regioner
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Kreativ Lärare i Trä- och metallslöjd

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Akalla Grundskola är en kommunal F-9 skola med ca 480 elever och 100 medarbetare. I nära anslutning till grundskolan ligger vår grundsärskola. Grundskolan är två parallellig och arbetar i stor utsträckning med ett trelärarsystem i år 1-6. Det innebär att det är tre lärare som ansvarar för två klasser.

Skolan är belägen i nära anslutning till kommunikationer. I skolans närhet finns stora grönområden och även Akalla by (historisk plats) som nyttjas både på skoltid och på fritidstid.

Akalla grundskola är en mångkulturell skola vilket gör det till en spännande arbetsplats. Skolan satsar även på IKT i undervisningen och har 1:1 gällande iPads från år 5 och upp till år 9. Övriga klasser har också tillgång till bra teknik.                     
 
Läs mer på http://akallagrundskola.stockholm.se/
Här hittar du oss http://akallagrundskola.stockholm.se/kontakta-oss

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd. Du kommer att ansvara för undervisningens innehåll, planering, genomförande och utvärdering i nära samarbete med läraren i syslöjd. En viktig del är bedömning och betygssättning som sker tillsammans med kollegan i syslöjd. Du utvecklar och driver projekt med eleverna och är lyhörd för elevernas behov och skapar möjlighet för eleverna att ha inflytande på undervisningen.

Du samarbetar med övriga lärare och är även med i ett arbetslag. Du deltar i konferenser och andra aktiviteter som krävs inom yrket.

Kvalifikationer
Vi söker dig är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd. Du är en driven lärare som är tydlig i din ledarroll i klassrummet och tar ansvar för det som händer i ditt klassrum. Du använder dig av digitala arbetsätt som en förstärkning i undervisningen. 

Villkor
Tillsvidare anställning

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13/8 2018 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100
Ort    Akalla
Referensnummer    2018/4516

Kontakt    
Johan Michaelson, bitr rektor, 0850845102
Alice Horsman, rektor, 0850845105

Sista ansökningsdag    2018-08-17
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Kreativ Lärare i Trä- och metallslöjd

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen