skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kista grundskola är en F-9 grund- och grundsärskola med 660 elever. Skolan finns mitt i Kista, ett av Europas mest dynamiska område för utveckling av IT.Med tunnelbana tar det 15 minuter från Fridhemsplan.

Det märks att vi befinner oss i den omgivning vi gör. Vi satsar stort på IT-stöd för att utveckla undervisningen och för att kunna individualisera och erbjuda olika stödfunktioner. Det möjliggör också skolans mål för undervisningen det ”sömlöst” lärande. Undervisningen bedrivs utan begränsningar i tid och rum där applikationer med uppgifter och aktiviteter ligger som grund för skolarbetet. Mer om det på vår webbplats kistagrundskola.stockholm.se, instagram kista.grundskola eller vid en intervju. Alla elever har iPad och alla klassrum är utrustade med interaktiva projektorer eller smartboards. Lärarna har iPad och bärbar dator. Vi samarbetar med KTH och Stockholms universitet för att utveckla undervisningen med stöd av IT.

Vi har hunnit en bra bit på väg men utvecklingen går vidare. Självklart arbetar vi också med traditionella läromedel. Skolan är en av de skolor som förbättrat resultaten mest de senaste åren. Vi arbetar utifrån visionen "alla ska lyckas på Kista grundskola". Det gör vi utifrån att skapa trygghet och utveckla undervisningen.

För tryggheten har vi en tydlig värdegrund, TRASK och ett värdegrundsansvar. Undervisningen utvecklas utifrån det sömlösa lärandet som mål. Vår strävan är att alla elever ska nå så långt som möjligt med att utveckla sina förmågor och nå kunskapsmålen. Det förverkligar vi med studier både på djupet i ämnena men också via att lära sig se helheter med ämnesövergripande arbete. Samarbete är ett nyckelord för skolans utveckling. Grunden läggs i förskoleklass och de första åren för att sedan utvecklas i f-9 perspektiv. Arbetet med värdegrunden har varit framgångsrikt så skolan är en lugn arbetsplats med goda möjligheter att utveckla sin undervisning. Välkommen till framtidens skola.

Arbetsbeskrivning

Undervisning i matematik och naturorienterande ämnen i åk 7-9. Du kommer att ingå i ett väl fungerande arbetslag samt i relevanta ämnesgrupper för kollegial utveckling. Det finns mycket stora möjligheter att utvecklas som lärare.

VI satsar hårt på den digitala utvecklingen samt matematik och NO-undervisningen. Det sker på olika sätt bland annat via ett system med stöd för elever som  har behov men också en utvecklingsssatsning på elever med goda kunskaper.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7642
Kontakt
  • Per Wadman, 0850845204
Facklig företrädare
  • Anne-Marie Ryhänen, LR, 0850845200
  • Charlotte Johanssson, Lärarförbundet, 0850845700
Publicerat 2018-12-03
Sista ansökningsdag 2018-12-17
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Kreativ lärare matematik och naturorienterande ämnen

Ansök nu

Dela detta jobb