skoljobb.se

Kristinebergsskolan söker 1 kompetent och erfaren elevassistent

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-24

Ansök nu

Kristinebergsskolan söker 1 kompetent och erfaren elevassistent

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor och på våra fritidshem ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa pedagogerna.

Arbetsplatsbeskrivning

Kristinebergsskolan är en av Kungsholmens kommunala grundskolor med ca 600 elever i årskurs F-6. Skolan är vackert beläget vid Kristinebergs tunnelbanestation i området runt Kristinebergsslott  från 1800-talet. 
Vi har engagerad och ambitiös personal som utvecklar vår verksamhet med goda resultat. 
I Kristinebergsskolans natursköna omgivning har vi tillgång till äppelparken och andra grönområden som används i den dagliga verksamheten och lockar till lek och rörelse. 
Vi har lokaler som inbjuder till lustfyllt lärande och är anpassade både för fritids- och skolverksamheten. Vi har ett eget tillagningskök som serverar mycket god och varierad mat av ekologiska råvaror.
Hoppas att du vill vara med oss att utveckla vår skola.

Varmt välkommen med din ansökan.

Länk: www.kristinebergsskolan.se

Arbetsbeskrivning

Som elevassistens ska du tillsammans med arbetslaget vara med att skapa en god och varierande lärmiljö där alla elever kan växa och utvecklas 
Du ska tillsammans med elevhälsans kompetenser och stöd skapa förutsättningar för lärande och motivation. Det innebär bland annat att du är lyhörd för elevens behov av utmaning och vila och att du lär dig att använda elevens styrkor och intressen i lärande- situationer.     
Du  ska kunna skapa goda, tillitsfulla relationer med elever som präglas av tydlighet och värme.      

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet och genuint intresse för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Du är lugn, trygg och möter elever lågaffektivt. Du visar intresse och engagemang för elever som kan utmana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du är strukturerad, driftig och klarar att arbeta självgående men trivs i nära samarbete med andra. När en situation behöver lösas gör du det på ett flexibelt, följsamt och konstruktivt sätt. Genom ditt goda omdöme, utåtriktade och sociala sätt har du lätt att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I samarbetet kan du dela med dig kunskap såväl som ta del av andras kunskap. 
Utbildning och kompetens inom NPF och/eller specialpedagogik är meriterande.
Du ska vara positiv och kreativ för att bidra till elevers lärande
Du ska kunna skapa goda relationer med elever, arbetskamrater och vårdnadshavare  som är en viktig förutsättning för framgångsrikt arbete i skolan.  

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180903 eller enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5108

Kontakt    
Shaju Kohinoor, 0850832413

Facklig företrädare    
Sandra Rosendahl, Lärarförbundet, 076-1232424
Milena Imamovic, Kommunal, 076-1232424

Sista ansökningsdag    2018-08-24

Dela detta jobb

Kristinebergsskolan söker 1 kompetent och erfaren elevassistent

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen