skoljobb.se

Kristinebergsskolan söker erfaren barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Kristinebergsskolan söker erfaren barnskötare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kristinebergsskolan är en av Kungsholmens kommunala grundskolor, till hösten 2018 kommer vi att ha ca 600 elever i årskurs F-6. Skolan är vackert belägen vid Kristinebergs tunnelbanestation i området runt Kristinebergsslott med anor från 1860-talet. I Kristinebergsskolans natursköna omgivning har vi tillgång till äppelpark och andra grönområden som används i den dagliga verksamheten och lockar till lek och rörelse.

Vi har lokaler som inbjuder till lustfyllt lärande och är anpassade både för fritids- och skolverksamhet. Vi har ett eget tillagningskök som serverar mycket god och varierad mat. Största delen av råvarorna som används i matlagningen är ekologiska.

Vi har engagerad och ambitiös personal som bidrar till att utveckla vår verksamhet. Hoppas att du vill bli en av oss och vara med och utveckla vår skola.

Varmt välkommen med din ansökan!   

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare hos oss samarbetar du i arbetslag med andra pedagoger. För närvarande är placeringen i förskoleklass. Ert gemensamma uppdrag är att tillsammans skapa en utvecklande pedagogisk verksamhet för eleverna både under skolförberedande delen och fritidstid. I uppgifterna ingår bland annat planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren barnskötare med erfarenhet att jobba på fritidshem och  i åk 1-3. Du är väl insatt i de styrdokument som finns för verksamheten.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela skolan och enheten. Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och är lösningsinriktad.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Kungsholmen
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4190

Kontakt    
Shaju Kohinoor, biträdande rektor, 0850832413

Facklig företrädare    
Milena Imamovic, 08 50832426
Sista ansökningsdag    2018-06-22

Dela detta jobb

Kristinebergsskolan söker erfaren barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen