skoljobb.se

Kung Karls skola söker timanställda

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-12

Ansök nu

Kung Karls skola söker timanställda

Är du intresserad av att ta del av och arbeta med barn och ungdomars lärande? Vill du vara med och bidra till en rolig och trygg lärandemiljö i skolan? Vi söker just nu Sveriges viktigaste timanställda till Kung Karls skola i Kungsör.
Verksamheten inom Kung Karls skola ska präglas av trygghet, lärande, trivsel och arbetsglädje där elevens kunskapsutveckling och sociala utveckling är i centrum. Som lärarvikarie har du därför en viktig roll under elevens skoltid.

Kung Karls skola är en grundskola i Kungsör med elever i årskurserna 4-9. Alla elever på Kung Karls skola har tillgång till ett eget läroverktyg, där årskurserna 4-6 använder sig av iPads och årskurserna 7-9 använder Chromebooks. Kung Karls skola är en mobilfri skola vilket innebär att alla elever lämnar in sina mobiler innan skoldagen börjar och hämtar ut dem när skoldagen är slut.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärarvikarie täcker du upp när ordinarie undervisningspersonal är frånvarande. Detta kan innebära heldagar, enstaka lektioner eller eventuellt längre vikariat. Du arbetar i de flesta fall ensam i en klass med en planering från den då frånvarande läraren. Arbetet som timanställd innebär att du arbetar både självständigt och tillsammans med övrig personal på skolan. I vissa fall kan du även behövas som vikarie på skolans fritids eller som resurs i klass.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv och driven, du brinner för att lära ut och känner dig trygg i ansvaret som kommer med att hålla i en klass och dess undervisning. Det är meriterande om du är utbildad lärare, har tidigare erfarenhet av att jobba som lärarvikarie eller har haft annan typ av gruppansvar för barn eller ungdomar.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att söka det här jobbet behöver du ha fyllt 18 år, ha en gymnasieexamen och ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift.

I enlighet med skollagen krävs att alla anställda inom skolan visar upp giltigt utdrag från belastningsregistret vilket redovisas vid anställningstillfället.ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Kung Karls skola söker timanställda

Kungsörs kommun