skoljobb.se

Kungsholmens grundskola söker grundskollärare åk 1-3

Ansök nu

Kungsholmens grundskola söker grundskollärare åk 1-3

 

Arbetsplatsbeskrivning

Kungsholmens grundskola är en F-9 skola bestående av två skolbyggnader på Kungsholmen. F-6 enheten ligger på S:t Göransgatan 73 och åk 7-9 enheten ligger på Kellgrensgatan 4.

Kungsholmens grundskola omfattar grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb.

Kungsholmens grundskola är en stor innerstadsskola som växer och expanderar. Skolan har ca 1200 elever totalt. Arbetslagen är indelade i F-3, 4-6 och 7-9 och leds av biträdande rektorer.

Enheten F-6 har helt nybyggda och nyrenoverade, fräscha lokaler med eget kök. Årskurs 7-9 vid Stadshagen har en ny upprustad skolgård och nybyggd entré mot öster. Stadshagen är ett område med stora utvecklingsplaner där både idrottshall, bostäder och en ny skola planeras.

Då vi troligen kommer att tillsätta mer än en tjänst på lågstadiet tar vi gärna emot ansökningar från lärare som redan nu arbetar tillsammans.
  

Kvalifikationer:

Du ska ha lärarexamen och legitimerad att undervisa i åk 1-3. Meriterande med behörighet att undervisa 1-6.

Du ska ha ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper. Du ska ha gedigen ämneskunskap och erfarenhet av kollegialt arbetssätt, vara välinsatt i Lgr 11, formativ bedömning och digital kompetens.

Du ska vara flexibel, samarbetsvillig och initiativrik och alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling. Du kan leda och organisera ditt arbete för en utvecklande, positiv och trygg lärmiljö.

 

 

Dela detta jobb

Kungsholmens grundskola söker grundskollärare åk 1-3

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen