skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Kungsholmens grundskola är en F-9 skola bestående av två skolbyggnader. F-6 enheten ligger på S:t Göransgatan 73 och 7-9 enheten ligger på Kellgrensgatan 4.

Kungsholmens grundskola omfattar grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb.

Kungsholmens grundskola är en attraktiv innerstadsskola med ca 1200 elever. Arbetslagen är indelade i F-3, 4-6 och 7-9 och leds av biträdande rektorer.

Enheten F-6 har helt nybyggda och nyrenoverade, fräscha lokaler med eget kök. Enheten 7-9 har en upprustad skolgård och nybyggd entré mot öster. 

Vi söker dig som kan hantera ett övergripande pedagogiskt ansvar för skolans elever mottagna i grundsärskolan F-9.

I uppdraget ingår att utveckla skolans verksamhet med en lärmiljö för elever mottagna i grundsärskolan och som har sin tillhörighet i en grundskoleklass. Du bidrar till att skapa en brygga mellan grund- och grundsärskolan. Du formulerar individuella planer för eleverna utifrån deras behov och förutsättningar. I samarbete med lärare säkerställer du ett inkluderande förhållningssätt i elevernas arbetsmiljö med de anpassningar som de behöver.

Du har ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och är öppen för att dela med dig av dina kunskaper. Du har gedigen ämneskunskap, erfarenhet av ett kollegialt arbetssätt och är välinsatt i Lgrs 11, formativ bedömning samt har digital kompetens.

Kvalifikationer

  • Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundsärskolan

  • Du har specialpedagogexamen

  • Du har mycket god kunskap om NPF

  • Du har god kunskap om dokumentation kring elever med särskilt stöd

  • Du har erfarenhet av ett inkluderande arbetssätt som gynnar elevernas utveckling i sin helhet

  • Du har erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling som innebär att organisera elevers lärande på grupp- och individnivå. Du samarbetar med lärare samt annan pedagogisk personal utifrån kollegial handledning

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Fridhemsplan
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/596
Kontakt
  • Magnus Olsson, 0850808194
  • Roxanna Rosius, 0850808295
Facklig företrädare
  • Jaana Wesander, lärarförbundet, jaana.wesander@stockholm.se
  • Maria Vallgårda, LR, maria.vallgarda@stockholm.se
Publicerat 2019-02-04
Sista ansökningsdag 2019-02-18

Kungsholmens grundskola söker lärare till grundsärskolan

Regioner
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Dela detta jobb