skoljobb.se

Kungsörs vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Utgår

2020-06-01

Ansök nu

Kungsörs vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare

Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Söker du en arbetsplats som präglas av utvecklingsanda och trygghet? Då har VIVA en plats för dig! VIVA står för vuxenutbildning, integration, vägledning och aktivitetsansvaret och är en verksamhet med många viktiga ansvarsområden. På VIVA arbetar ca 30 medarbetare med olika kompetenser tillsammans med ca 350 elever och övriga kommuninvånare som behöver stöd och råd i olika frågor som rör allt från gymnasiestudier till Kommunala aktivitetsansvaret, integration, vuxenutbildning samt övriga utbildningsformer.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med undervisning av nyanlända elever inom kommunal vuxenutbildningen i svenska för invandrare i Kungsörs kommun. Svenska för invandrare bedrivs med kontinuerlig antagning av elever och detta ställer stora krav på flexibilitet i lärargruppen eftersom vi strävar efter att i största möjliga utsträckning anpassa studierna till elevernas skiftande behov bland annat vad gäller bakgrundskunskaper och studietakt. Du ska ha en mycket god samarbetsförmåga då uppdraget innebär mycket samarbete med lärare och andra berörda aktörer. Du kommer att vara en del av ett arbetslag som tillsammans strävar efter att genomföra och utveckla verksamheten med eleven i centrum.
Du kommer att vara delaktig i gemensam planering på skolan och vid olika evenemang. Vi är en liten enhet så alla hjälps åt med det som behöver göras. Våra elever och övriga kommunmedborgare som vi arbetar med längtar ut i arbetslivet eller till vidare studier och din största uppgift är att tillsammans med övrig personal leda eleverna dit!

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation med behörighet och erfarenhet i av att undervisa svenska/svenska som andraspråk. Du har ett stort engagemang och intresse där eleven står i fokus. Du är intresserad av andra kulturer och ser möjligheter hos alla. Du har även en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en mycket god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har ett starkt engagemang i IKT-frågor och vill utveckla morgondagens pedagogik i det digitala klassrummet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Kungsörs vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare

Kungsörs kommun