skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en specialpedagog/speciallärare för åk 6-9

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en specialpedagog med lärarlegitimation samt specialpedagogisk eller speciallärarexamen. Du ska vara väl insatt i skolans styrdokument. Du ska vara intresserad av att arbeta med åk 6-9.

Du kommer arbeta nära rektor och ingå i skolans elevhälsoteam och ledningsgrupp som består av rektor samt arbetslagsledare.

Du kommer samarbeta med elever, vårdnadshavare och lärare. En stor del av dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

• Hjälpa lärare att vid behov kartlägga elever
• Kartlägga elever enskilt och i grupp
• Leda elevhälsoarbetet i skolans arbetslag tillsammans med kurator
• Utredningar
• Ha några grupper/enskilda elever som har extra anpassningar några timmar per vecka.

Vi sätter ett stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos våra elever och lärare.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för lärarna i sitt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel på vår digitala portal Kunskapsporten. Här finns allt kurs- och stegmaterial. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan är en grundskola årskurs 6-9. Skolan har idag cirka 290 elever. Skolan startade 2013 i Gävle och har lärare och elever som trivs och har höga studieresultat.

Kunskapsskolan Gävle erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av undervisning och handledning i årkurserna 6 - 9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Även pensionerade speciallärare och studenter är aktuella.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.
____________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor: Thomas Moberg
Mail: thomas.moberg@kunskapsskolan.se
Mobil: 073-3173450

Ansökan sker via länk nedan senast den 20 augusti 2018.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Kunskapsskolan Gävle söker Specialpedagog

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-20

Ansök nu

Dela detta jobb