skoljobb.se

Kunskapsskolan i Tyresö söker lärare i no/tk på 100% (tillsvidaretjänst)

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2023-10-29

Ansök nu

Kunskapsskolan i Tyresö söker lärare i no/tk på 100% (tillsvidaretjänst)

På Kunskapsskolan i Tyresö arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar eleverna för att de både ska klara av sina mål och sina framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap.

Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas?

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en lärare i no/tk, tillsvidaretjänst på heltid

ARBETSUPPGIFTER

Som lärare i no/tk kommer du att ingå i ett ämneslag med tre andra nolärare.  Tillsammans planerar och fördelar ni undervisningen för eleverna på skolan i år 6-9.  Du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt.

Förutom att vara ämneslärare kommer du även att vara handledare till en klass  och ingå i ett arbetslag.  Du har varje vecka ett individuellt handledningssamtal med var och en av dina elever. Du hjälper dem att planera och sätta mål för sina studier och följer upp och handleder dem.

Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

För att underlätta för dig i ditt arbete samt frigöra tid så har vi samlat en stor del av våra läromedel och arbetsuppgifter på vår digitala portal Kunskapsporten. För varje ämne finns förslag på arbetssätt, uppgifter och läromedel.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan i Tyresö är en grundskola årskurs 6-9och den startade år 2000  Men buss från Gullmarsplan når du skolan på cirka 15 minuter.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
 
Du är legitimerad grundskollärare med behörighet i no/tk upp till år 9. Du är väl förtrogen med LGR 22 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. 

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016. 

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

__________________________________________________________________________________________________

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

__________________________________________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Från höstterminen 2023 alternativt vårterminen 2024

Heltid, tillsvidaretjänst

Kontaktperson

Rektor Camilla Conradzon, camilla.conradzon@kunskapsskolan.se

Bitr rektor Helen Ahlin helen.ahlin@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 29 oktober 2023

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor maila kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Skolkraftsvägen 17, Tyresö

Kontaktperson

Camilla Conradzon

camilla.conradzon@kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Kunskapsskolan i Tyresö söker lärare i no/tk på 100% (tillsvidaretjänst)

Kunskapsskolan