skoljobb.se

Kunskapsskolan Katrineholm växer och söker fler medarbetare!

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2024-04-19

Ansök nu

Kunskapsskolan Katrineholm växer och söker fler medarbetare!

Kunskapsskolan Katrineholm växer och från och med hösten 2024 erbjuder vi utbildning för elever i förskoleklass och årskurs 1-9. Vill du vara med och bygga upp vår nya verksamhet i förskoleklass och lågstadiet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker legitimerade grundskollärare och lärare i fritidshem. 

På Kunskapsskolan har vi en pedagogik som är personligt utformad och utgår från varje individ. Genom vårt arbetssätt skapar vi nära relationer mellan medarbetare och elev, vilket ger förutsättningar för att varje elev ska nå längre än de själva tror är möjligt. I en miljö där eleven får vara sig själv och får rätt stöd och utmaningar skapar vi en skola där både elever och medarbetare trivs och utvecklas.

Som medarbetare på Kunskapsskolan är du aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt att planera arbetet i arbetslag och i ämneslag. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Kunskapsskolan Katrineholm öppnade 2012 och har idag drygt 400 elever i årskurs 4-9. Efter utökningen kommer skolan att ha kapacitet för omkring 590 elever i förskoleklass och årskurs 1-9.

Rekryteringsprocessen 

Vid frågor kontakta Caroline Bergström på caroline.bergstrom@kunskapsskolan.se eller via telefon 073-317 34 72.

Mer information på kunskapsskolan.se

Kunskapsskolan i Sverige har grundskolor och gymnasieskolor under namnen Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet. De första skolorna startades år 2000. Idag går det cirka 14 600 elever i de 30 grundskolorna och sju gymnasieskolorna. Kunskapsskolan ägs av grundare Peje Emilsson med familj.

Kontaktperson

Caroline Bergström

caroline.bergstrom@kunskapsskolan.se

Dela detta jobb

Kunskapsskolan Katrineholm växer och söker fler medarbetare!

Kunskapsskolan