skoljobb.se

Kunskapsskolan Västerås är en grundskola år 4-9. Skolan har idag 500 elever, höga studieresultat, långa köer och mycket nöjda medarbetare, elever och föräldrar - en toppskola! Skolan startade 2001 i Västerås och finns sedan 2005 i fina lokaler centralt - nära både kommunikationer och Mälaren i en expansiv del av Västerås. Vid skolinspektionen 2018 fick Kunskapsskolan bara positiv feedback.

Nu söker vi en skolkurator som skall ingå i vårt elevhälsoteam

Vi söker en kurator som kommer arbeta med våra elever i nära samarbete med lärare, föräldrar och personal i elevhälsoteamet. Som kurator följer du elevernas utveckling och arbetar för att bevara och förbättra deras själsliga och kroppsliga hälsa, hjälper till att lösa konflikter, lyssnar på elevernas problem och hjälper till att lösa dem. Arbetat är framförallt förebyggande.

För att fullfölja ditt uppdrag vill vi att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Du bör vara kommunikativ och ha en god förmåga att föra strukturerade och motiverande samtal med eleverna.

Vårt grundkrav är att du har socionomexamen, beteendevetarexamen eller likvärdig utbildning.

Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Vikariat under vt -19

Deltid 60-80%

Ansökan görs senast

Kontaktperson

Rektor Lars Jonsson, mobiltelefon 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Bitr Rektor Trine Mie Mattsson, 073-317 34 43, trinemie.mattsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 30 november 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Kurator till Kunskapsskolan Västerås

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb