skoljobb.se

Varje dag arbetar vi på Folkuniversitetet med spännande kurs- och utbildningsuppdrag för vuxenstuderande. Vill du göra skillnad? Välkommen att bli en av oss!   
 
Kursledare    
  
Folkuniversitetet i Gävle söker en lärare i olika ämnen till i första hand kvällskurser. Det kan handla om olika språkkurser, datakurser, konstkurser mm. De olika kurserna kan sträcka sig från nybörjarnivå till avancerad nivå.  
Vi söker dig som har ett intresse och en kompetens och är sugen på att undervisa andra i ämnet! 
     
Varaktighet Tidsbegränsad  
  
Lön: Fast timlön  
 
Kontaktperson: Johanna Lundberg, utbildningsledare, johanna.lundberg@folkuniversitetet.se  
 
Sista ansökningsdag: 2018-06-29  
 
Urval görs löpande under ansökningsperioden.  
Välkommen med din ansökan via länken nedan.  
 
Om Folkuniversitetet  
Folkuniversitetet är ett studieförbund som verkar i nära anknytning till universitet, är fristående i förhållande till politiska, religiösa, fackliga rörelser och fritt från vinstintresse. Folkuniversitetets uppgift är att arbeta med folkbildning och vuxenutbildning. Folkuniversitetet består av fem stiftelser i följande universitetsorter Lund, Göteborg, Stockholm, Umeå och Uppsala. Uppsalastiftelsen (Mitt) är verksam i Uppsala, Gävleborg, Västmanland, Örebro och Dalarna. På Folkuniversitetet Uppsala arbetar mer än 200 personer med ett genuint intresse för utbildning.    
 
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kursledare

Regioner
Utgår

2018-06-29

Ansök nu

Dela detta jobb