skoljobb.se

Kursledare i isländska, Göteborg  
 
Folkuniversitetets i Göteborg erbjuder kurser i språk från hela världen och vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Nu söker vi en kursledare till våra kvällskurser i isländska med anställning på timbasis. Sista ansökningsdag 15 augusti.  
 
Värdesätter du oberoende och ett vetenskapligt förhållningssätt? Brinner du för pedagogisk förnyelse? Då kan vi vara rätt arbetsgivare för dig.  
 
Uppdraget  
Kursverksamheten erbjuder dag- och kvällskurser samt längre utbildningar och föreläsningar inom områden som språk, ekonomi, kommunikation, skrivande, hälsa och hållbar utveckling i språk från hela världen. Vi är också testcenter för IELTS, Cambridge English och Swedex. Våra kurser riktar sig till privatpersoner såväl som till företagskunder och offentlig sektor och undervisningen genomsyras av en kommunikativ språksyn. Vi har kurser på alla nivåer dagtid året runt och på kvällstid januari-maj samt september-december.  
 
Uppdraget som kursledare i isländska omfattar 1 kväll per vecka under höstterminen 2018.  
 
Din kompetens och bakgrund  
Vi söker dig som har mycket goda kunskaper i isländska språket och med ett intresse för kultur- och samhällsfrågor som rör Island. Du ska också ha goda kunskaper i svenska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa vuxna eller har annan erfarenhet av att leda grupper.  
 
Som pedagog hos Folkuniversitetet förväntas du ha förmågan att individanpassa undervisningen och locka fram varje individs potential.  
 
Anställningsform  
Timanställning  
 
Ansökan  
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2018-08-15 via vår e-rekrytering. Vi undanber oss att du lämnar referenser i din ansökan. Vi kommer istället att efterfråga referenser i ett senare skede.  
 
För ytterligare information och frågor  
Josephine Scheres Tropp (Utbildningsledare) telefon: 031-10 65 68, josephine.scheres@folkuniversitetet.se  
 
Fackliga representanter  
Lärarförbundet Karin Eriksson Jeanson, karin.eriksson.jeanson@folkuniversitetet.se  
Lärarnas Riksförbund Karl Thegerström, karl.thegerstrom@folkuniversitetet.se  
 
Om Folkuniversitetet Sverige  
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsala, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitetet. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Kursledare i isländska, Göteborg

Regioner
Utgår

2018-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb