skoljobb.se

Lågstadielärare

Ansök nu

Lågstadielärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, åtta rektorer, sju förskolechefer och två administrativa chefer. Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola skall knytas samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på Gunnesboskolan söker nu en lärare till årskurs 2.

Årskurs 2 består av tre lärare vilket innebär att du kommer ha nära samarbete med två engagerade och erfarna kollegor.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid men placeringen är ett vikariat Att vara lärare på Gunnesboskolan F-6 innebär att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar.

Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt.

Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen.

Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd.

Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare för undervisning inom grundskolan.

Vidare ser vi att du är väl förtrogen med LGR11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande att ha arbetat med nyanlända elever.

Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt.

Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i LGR11.

Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.

Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt din undervisning.

Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Tack för din ansökan till tjänsten på Gunnesboskolan F-6. Vi kommer att välja ut några av de sökande och kalla dessa till intervju.
Vi kommer ha löpande urval.

Dela detta jobb

Lågstadielärare

Lunds kommun