skoljobb.se

Lågstadielärare

Företag Solna stad
Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Lågstadielärare

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Lärare till Råsunda Skola

Råsunda skola söker en lärare för undervisning på lågstadiet med start i åk 2.

En av våra lärare går i pension i januari.

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du har en ödmjuk värdegrund och arbetar efter att alla kan lära.

Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Om Råsunda Skola 

Råsunda skola etablerades 1919 och ligger vackert belägen i gamla Råsunda med goda kommunikationer. Höstterminen 2018 har vi en nystart som som F-6-skola efter att högstadiet flyttat och vi är i en utvecklingsperiod. I Råsunda skola studerar cirka 620 elever i årskurs F-6 och skolan har ca 80 anställda. Alla lärare på Råsunda skola är legitimerade och du kommer att få kollegor med hög kvalitet på undervisningen.  

Utvecklas som lärare i Solna stad

Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Du får vara med och utveckla digitaliseringen med fokus på formativ bedömning.

Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna. Du får möjlighet att delta i nätverk och i interna utbildningar.

Solna stad arbetar för ett engagerat medarbetarskap.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den i 30 november 2018.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rektor Karin Oldfield, karin.oldfield@solna.se, 072 583 15 90, eller bitr. rektor Jan Jämsä, jan.jamsa@solna.se, 072 513 45 23.

Anställningsgrad : 100%

Anställningsform:  Tillsvidare fr.o.m. 190107

Dela detta jobb

Lågstadielärare

Solna stad