skoljobb.se

Lågstadielärare sökes till Grimstaskolan

Ansök nu

Lågstadielärare sökes till Grimstaskolan

 

Beskrivning

Grimstaskolan är en F-9 skola med ca. 600 elever, belägen nära naturreservatet i Grimstaskogen. Det är lätt att ta sig hit då skolan ligger några minuters gångväg från Vällingby Centrum med tunnelbana och ett flertal bussförbindelser.

Vi är en skola med engagerade pedagoger och vetgiriga elever. Arbetsplatsen genomsyras av en positiv stämning med många kunniga och ambitiösa pedagoger.

Skolan arbetar språkutvecklande och med fokus på hög måluppfyllelse. Vi satsar extra på IT i undervisningen och alla elever och medarbetare har varsin Ipad.

Vi är en certifierad teknikskola med programmering ända från lågstadiet och vi har ett väl utbyggt kultursamarbete inom ramen för Skapande Skola.

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en ambitiös lärare till skolans lågstadium. Du kommer att vara ansvarig klasslärare för årskurs 1, där du ansvarar för undervisning och klassföreståndarskap och alla andra förekommande arbetsuppgifter som tillhör läraryrket.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att arbeta på lågstadiet.

Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund.

Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar mycket viktig. Du är duktig på att kommunicera med såväl barn som vuxna och är van att anpassa din kommunikation. Intresse och kunskap inom specialpedagogik är meriterande.

 

Villkor


 

Dela detta jobb

Lågstadielärare sökes till Grimstaskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen