skoljobb.se

Långängskolan söker fritidspedagog

Regioner
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Långängskolan söker fritidspedagog

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Långängskolan är en F-6 skola i centrala Hallsberg som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess! För två år sedan blev skolan helrenoverad och idag har vi tillgång till mycket fina undervisningsytor och Smartboards i varje klassrum. Framöver kommer även den redan stora och härliga skolgården att genomgå en upprustning och på grund av ökande elevantal kommer en extern byggnad tillkomma under nästa termin. Till detta finns en stabil och närvarande ledning som under drygt två års tid har arbetat för att skapa en väl utbyggd elevhälsa och grundorganisation. Detta för att pedagogerna ska få bästa möjliga förutsättningar för att utföra sitt arbete. Våra målbilder för medarbetare är tydlighet och trygghet, ingen ska känna sig ensam i sitt uppdrag! Utifrån detta arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever att utvecklas, både i sina kunskaper och förmågor, men även som individer.

Om tjänsten

Vi söker nu förstärkning till vårt fritidshem som i dagsläget består av 4 avdelningar med ungefär 50 barn på varje avdelning. I fritidshemmet får du vara med att utveckla verksamheten och vara del av ett stort kollegium av både unga och erfarna kollegor. Ditt arbete kommer bestå av att planera, genomföra, följa upp och utveckla det pedagogiska arbetet. I din roll har du även ett nära samarbete med klasslärare i syfte att komplettera varandras kompetenser och att erbjuda stimulerande rastaktiviteter. Du är en nyckelperson i att se helheten för de elever som är både i skola och fritidshem

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha behörighet som lärare i fritidshem. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem och/eller skola. Vi letar efter dig som har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du har en god förmåga att skapa relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Vänligen bifoga din 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi undanber oss alla kontakter gällande annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner

Sofia Florén

Tf biträdande rektor Långängskolan

Sofia.floren@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Långängskolan söker fritidspedagog

Hallsbergs kommun