skoljobb.se

Långhundra förskola söker vikarie för längre tid

Företag Knivsta kommun
Regioner
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Långhundra förskola söker vikarie för längre tid

I Knivsta går framtidsandan att ta på. Läget mellan Stockholm och Uppsala, bara ett stenkast från Arlanda, är attraktivt och Knivsta växer så det knakar. Varje dag bygger vi aktivt det hållbara samhället med närhet till både storstad och vilsam natur. Vill du arbeta i en framtidskommun där du utvecklas och kan göra skillnad? Och sympatiserar du med våra gemensamma värderingar delaktighet, engagemang och tydlighet?
Välkommen till oss!

I Långhundra förskola finns 33 fantastiska barn i åldrarna 1-5 år. I våra nybyggda lokaler och i vår härliga utemiljö finns alla förutsättningar för ett ständigt lärande där alla får vara sitt bästa jag och uppleva, utforska och fånga ögonblickets nyfikenhet. Långhundra förskola, skola och fritids har ett nära samarbete. Vi finns på landsbygden längs väg 77 med goda kommunala kommunikationer.

ARBETSUPPGIFTER
Alla förekommande arbetsuppgifter i förskolan. Du är flexibel, lyhörd och reflekterande, beroende på kompetens och erfarenhet. Du har ett professionellt förhållningssätt där du ser till hela förskolan, gruppen och det enskilda barnet. Ansvar och planering utifrån kompetens och erfarenhet.

KVALIFIKATIONER
Gärna legitimerad förskollärare eller utbildad barnskötare men erfarenhet och kompetens är av betydelse.

ÖVRIGT
Knivsta kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Använd länken i annonsen för att söka tjänsten. Skulle du behöva stöd når du supporten på
0771-10 10 29.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Facklig kontakt nås via kommunens hemsida, rubriken "Lediga jobb".

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Långhundra förskola söker vikarie för längre tid

Knivsta kommun