skoljobb.se

På Kunskapsgymnasiet erbjuder vi våra elever en utbildning som gör dem redo för livet - inte bara för nästa prov. Kunskap är grunden, men vi tycker dessutom att skolan ska vara en plats för allt det andra som också är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner, relationer och vägval till exempel.

Vi har engagerade lärare som brinner för att undervisa i sina ämnen. Eftersom vi fokuserar både på djupa ämneskunskaper och strategier för att plugga smart blir våra elever väl förberedda för högskola och universitet. Vi erbjuder våra elever studiecoachning där eleven får kontinuerlig vägledning för att nå sina mål. Vi vill ge våra elever bra möjligheter att utvecklas i sin egen riktning. Genom vår ledarskapsutbildning får eleven arbeta med att leda sig själv och andra. Vi arbetar teoretiskt och praktiskt med motivation, kommunikation och andra ledarskapsfrågor. Tack vare det kommer eleven att vara bra rustad för vidare studier, jobb, företagande eller annat efter gymnasiet.

På Kunskapsgymnasiet finns en sammanhållning som är starkare än på många andra skolor. Vårt sätt att arbeta med olika gruppkonstellationer gör att eleverna bygger nära relationer, med både elever och lärare. Den speciella skolkulturen präglas av värme, respekt och förståelse för varandras olikheter. Alla är viktiga, alla röster får höras. På Kunskapsgymnasiet kan eleven vara sig själv.

Nu söker vi en lärarassistent

ARBETSUPPGIFTER

Som lärarassistent på Kunskapsgymnasiet fungerar du som ett stöd för lärare i deras arbete med elevernas sociala utveckling och ska kunna avlasta genom att ta hand om göromål kopplat till det. Det kan innebära att arbeta som stöd i klassrummet samt på övrig tid eleverna befinner sig i skolan. Du kan också ha vissa administrativa uppdrag som att tex följa upp elevers närvaro. Du är ett viktigt stöd för lärare och elever och ingår i ett arbetslag. Du behöver vara initiativrik, lugn och kunna arbeta självständigt.

På Kunskapsgymnasiet arbetar vi i lag i olika konstellationer. Vi har arbetslag, programlag och ämneslag där du samarbetar med kollegor kring utmaningar, frågeställningar och planering. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

Kunskapsgymnasiet Göteborg har idag cirka 360 elever. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Önskvärt är att du har erfarenhet av socialt arbete inom skola. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din relationella förmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Visstid, heltid tom 30 juni 2020 med möjlighet till förlängning.

Kontaktpersoner

Rektor Eva Tillvie, mobiltelefon 070-3488299, mailadress eva.tillvie@kunskapsgymnasiet.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 3 nov 2019

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg.

Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsgymnasiet Göteborg

Fabriksgatan 26

lärarassistent

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb