skoljobb.se

Lärarassistent till Bäckaskolan F-6

Företag Gnosjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Lärarassistent till Bäckaskolan F-6

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Bäckaskolan är en F-9-skola med elever från Gnosjö, Nissafors och Åsenhöga med omnejd. I Årskurs F-6 finns ca 310 från Gnosjö och NIssafors.

På skolan finns ett fritidshem med två grupper: "Tellus" för 6-7-åringar och "Apollo" för 8-12-åringar.
I årskurserna F-6 är vi ca 45 medarbetare som arbetar utifrån visionen "den professionella skolan i alla delar". Skolan nominerades 2012 till utmärkelsen "Bättre skola" och 2013 till utmärkelsen "Svensk Kvalitet" av SIQ.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer som lärarassistent att arbeta med att avlasta lärarna i frågor som rör trygghet och studiero. Som lärarassistent kommer du efter skoldagens slut även att ha arbetsuppgifter i fritidshemmet.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har utbildning för arbete med barn/ungdom och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, personlig lämplighet och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärarassistent till Bäckaskolan F-6

Gnosjö kommun