skoljobb.se

Lärare 1-3

Talavidskolan

Varmt välkommen att arbeta på Talavidskolan!

Till Talavids skolområde söker vi nu en lärare med inriktning mot undervisning i årskurs 1-3. Talavidskolan F-6 ligger mitt i centrala delen av Jönköping med närhet till natur, stadsliv och direkt anslutning till Vättern. Skolan har i dagsläget 420 elever och 5 fritidshem. På Talavidskolan månar vi om att alla ska trivas och göra sitt bästa efter egen förmåga.

Arbetsuppgifter
Klasslärarundervisning i årskurs 1-3 med tillhörande arbetsuppgifter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 1-3 alternativt årskurs 1-6. Grundläggande IT kunskaper är ett krav. Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik är meriterande. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du även har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Upplysningar
Åse Norman, rektor 036 103922
Andreas Swenlert, bitr rektor 036 10811
Mats Edvardsson, Lärarförbundet 036 107485

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare 1-3

Jönköpings kommun