skoljobb.se

Lärare 1-3

Regioner
Utgår

2019-02-20

Ansök nu

Lärare 1-3

Attarpsskolan F-6

Välkommen till oss på Attarpsskolan
Just nu behöver vi förstärka vårt gäng med två nya lärare, är du en av dem?

Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunens övningsskolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Det här får du arbeta med
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i årskurs 1-3 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare i fritidshem och grundskola. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Vi söker dig
Du har, lärarexamen med lärarlegitimation för år 1-6 eller liknande examen. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet utav dina studier till lärare, är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor Eva-Kristina Sandén Östlund, 036-10 65 29
Biträdande rektor Manuel Strandhag, 036-10 71 80
Lärarförbundet Karin Stenström Isaksson, 036-10 65 24

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare 1-3

Jönköpings kommun