skoljobb.se

Välkommen till Ljungarumsskolan 
Ljungarums skolområde F-6 ligger i södra delen av Jönköping och består av Strömsbergsskolan F-3 och Ljungarumsskolan F-6. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Sammanlagt har vi ca 395 elever och ca 62 personal. Inom Ljungarums skolområde F-6 arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten.

Dina arbetsuppgifter 
Den aktuella tjänsten är en lärartjänst i arbetslag åk 1-3 på Ljungarumsskolan. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet och som sätter eleven i centrum. Du är väl förtrogen med Lgr 11. I tjänsten ingår undervisning, mentorskap för elever, planering, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m. m. Du kan arbeta självständigt men har även lätt för att samarbeta i arbetslag, tillsammans med andra pedagoggrupper och annan personal.

Kompetenskrav 
Du är trygg i din roll som lärare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån deras behov och ser möjligheter före svårigheter. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. 
Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
https//digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret]Länk till ansökan om utdrag ur belastningsregistret 

Upplysningar 
Rektor Catarina Markus 036-106243
Bitr. rektor Tomas Claesson 036-106241
Lärarförbundet, Ingrid Hultman 0709-165274

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Ljungarums skolområde F-6
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-13
Sista ansökningsdag    2018-06-24
Referensnr    18-60-0348

Dela detta jobb