skoljobb.se

Välkommen till oss på Torpaskolan! 
Nu söker vi på Torpaskolan en ny lärare till årskurs 3 inför läsåret 2018/2019!

Torpa utbildningsenhet ligger i Jönköpings södra stadsdel. Skolan är en treparallellig skola från förskoleklass till årskurs 6 med ca 440 elever. Skolan är organiserad i åtta arbetslag där pedagoger av olika yrkeskategorier arbetar tillsammans med eleverna under skoltid och fritidstid. Till varje arbetslag hör ett fritidshem som är placerat i skolans lokaler. På skolan arbetar idag närmare 70 personer i elevernas närhet. Enhetens styrka är kompetenta och engagerade pedagoger. Vi har en hög måluppfyllelse, sätter kunskap och trygghet i centrum och lägger stor vikt vid värdegrundsfrågor.

Arbetsuppgifter 
I din roll som lärare på Torpaskolan jobbar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och att eleverna känner att skolan ger en känsla av sammanhang.
Du ansvarar för att ge eleverna en kvalitativ undervisning som ges utifrån formativ bedömning som ett redskap för lärande för både dig som pedagog och dina elever.
Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation.
Du kommer att undervisa i årskurs 3 och ingå i arbetslag 3.

Kompetenskrav 
Vi söker Dig som har behörighet att undervisa i årskurs F-3 eller årskurs 1-6.
Utbildning och/eller erfarenhet av specialpedagogik, samt annan kompetensutveckling inom ämnet är meriterande.
IT kunskaper är ett krav. Utbildning i "IT för Bättre Lärande" kommer genomföras under läsåret som gemensam kompetensutveckling.

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor, Ellinor Magnusson, tel 036-106375
Biträdande rektor, Anna Jakobsson, tel 036-107569
Lärarförbundet: 
Pernilla Hagen, tel 036-103173
Laila Andersson, tel 036-103175
Monica Aldrin, tel 036-106382

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Dela detta jobb