skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss.
Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vätterns strand.
Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter 
Nu söker vi en lärare till arbetslag 1-3 , som tillsammans med de närmaste kollegorna kommer att ansvara för undervisningen i åk 1.

Kompetenskrav 
Vi söker en behörig lärare, gärna med erfarenhet av tidigare arbete i åk 1, och med kompetens att undervisa i läs- och skrivinlärning eller matematik. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor Gunilla Crona, tel 036-106660
LF Kerstin Nyqvist, tel 0390-333 37

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Gränna skolområde
Anställningsform    Tillsvidare

Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-10
Sista ansökningsdag    2018-08-31
 

Dela detta jobb