skoljobb.se

Om tjänsten
Pilbäckskolan är en tvåparallellig F-6 skola med ca 380 elever belägen i norra delen av Växjö. På skolan finns tre arbetslag (F-3, 4-6 samt fritids) samt årskursteam för respektive årskurs. Förutom klasslärare finns resurspedagoger på både låg- och mellanstadium samt tre speciallärare. På Pilbäckskolan är det kollegiala arbetet, gemenskapen och teamkänslan den starkaste motorn och vår utgångspunkt tar vi i vårt värdegrundsarbete. Tillsammans kan vi driva det bästa kvalitets- och utvecklingsarbetet och därigenom också uppnå de bästa resultaten! Som klasslärare hos oss är du mentor och arbetar med att planera och genomföra undervisning enligt gällande styrdokument. Du ingår i lågstadiets arbetslag och tillhör också ett årskursteam där ni tillsammans planerar, genomför och utvärderar undervisning. Du förväntas också vara aktiv i vårt gemensamma utvecklings- och kvalitetsarbete på skolan.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har lärarlegitimation med bred behörighet. Mentorskap ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!
 

Anställningen
Omfattning: 
Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tillträde: 2023-08-07 eller enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum: 
2023-03-27 
Referensnummer: UTBF 2023/79

Kontakt
Agneta Johansson

Rektor Pilbäckskolan
0470–418 08
Fackliga företrädare
Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på https://pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Lärare 1-3 till Pilbäckskolan

Företag Växjö kommun
Regioner
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb