skoljobb.se

Lärare 1-7, Tingvallaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Lärare 1-7, Tingvallaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Tingvallaskolan ligger i Skene som är en ort med blandad demografi och eleverna kommer till skolan med mycket olika förutsättningar. Eftersom Tingvalla är inne i expansivt skede och just nu har drygt 300 elever i årkurserna 3-6 ser vi ökat behov an pedagogisk personal.

Knutet till skolan finns också ett fritidshem där drygt 100 elever få plats före och efter skolan. Vår skola kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat, elevinflyttande och pedagogisk utveckling. Tingvallaskolan är praktikskolan för lärarstudierande från Borås och Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänster innebär undervisning i teoretiska ämnen i åk 3-6 samt mentorskap till ca 20 elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker fyra lärare legitimerade i teoretiska ämnen.
Som person är du lyhörd, flexibel och har lätt att anpassa dig efter verksamhetens och elevernas behov. Du är intresserad av och har förståelse för elevernas olikheter.
Vi söker dig med följande arbetsattityd och inställning:
• Du har en god förmåga till själledarskap,
• Du tar reda på sådant Du inte vet,
• Du är prestigelös och ödmjuk och har ambition och drivkraft,
• Du vågar pröva och är inte rädd för att göra misstag,
• Du hanterar feedback väll och vill utvecklas.
Känner du igen Dig? Då är Du efterlängtad och vi se hoppfullt fram emot Din ansökan.

ÖVRIGT
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Lärare 1-7, Tingvallaskolan

Marks kommun