skoljobb.se

Lärare

Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Lärare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.
 

För mer information: https://www.katrineholm.se/forskola--skola/gymnasieskola.html

Arbetsuppgifter:

Undervisning i alla ämnesområden på individuella programmen i gymnasiesärskolan. Eleverna befinner sig på en tidig utvecklingsnivå med tilläggsdiagnos inom AST-spektrat.

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker har en lämplig pedagogisk högskoleutbildning och lärarlegitimation. Erfarenhet inom läraryrket ser vi som meriterande. Samt att du är väl förtrogen med skolans styrdokument. 

I tjänsten ingår undervisning för elever med utvecklingsstörning på tidig nivå. Ofta har eleverna även autism eller ADHD problematik. Arbetslaget planerar stor del av undervisningen gemensamt och undervisning sker oftast av flera pedagoger i samarbete så stor vikt lägger vi på ansvarstagande, initiativförmåga och samarbetsförmåga. Här kommer vi att göra en bedömning av dina möjligheter att passa in i arbetslaget. Vi arbetar mycket med musik och kommunicerar med eleverna i tal och med tecken och bildkommunikation. I tjänsten ingår att hjälpa elever med toalettbesök, ombyte på badhus och idrottsanläggningar.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2019-08-07
Tidsbegränsat till: 2020-06-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-05-05

Arbetsgivarens referensnummer: C27260/2019

Upplysningar lämnas av:

Catharina Lundqvist
Rektor
Telefon: 0150-574 88

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Lärare

Katrineholms kommun