skoljobb.se

Lärare 3-6, Tingvallaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2019-02-10

Ansök nu

Lärare 3-6, Tingvallaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Tingvallaskolan ligger i Skene som är en ort med blandad demografi och eleverna kommer till skolan med mycket olika förutsättningar. Eftersom Tingvallaskolan är inne i ett expansivt skede och just nu har 300 elever i årskurserna 3-6 ser vi ett ökat behov av pedagogisk personal.

Knutet till skolan finns också ett fritidshem där drygt 100 elever har plats före och efter skolan. Vår skola kännetecknas av ett öppet och tillåtande arbetsklimat, elevinflytande och pedagogisk utveckling. Tingvallaskolan är praktikskola för lärarstuderande från Borås och Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär undervisning i teoretiska ämnen i åk 3-6 samt mentorskap till ca 20 elever.

På Tingvallaskolan samarbetar vi tätt i arbetslagen vilket ger ett gott klimat på skolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad lärare. Som person är Du lyhörd, flexibel och har lätt för att anpassa dig efter verksamhetens och elevernas behov. Du är intresserad av och har förståelse för elevernas olikheter. Vi söker dig med följande arbetsattityd och inställning:
• Du har en god förmåga till självledarskap
• Du tar reda på sådant Du inte vet
• Du är prestigelös och ödmjuk och har ambition och drivkraft
• Du vågar pröva och är inte rädd för att göra misstag
• Du hanterar feedback väl och vill utvecklas
Känner du igen Dig? Då är Du efterlängtad och vi se hoppfullt fram emot Din ansökan!

ÖVRIGT
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Rekrytering kan komma ske löpande under ansökningstiden.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Lärare 3-6, Tingvallaskolan

Marks kommun