skoljobb.se

Då vi sätter ihop arbetslag utifrån ämneskombinationer söker vi en behörig lärare med ämnesbehörighet i något eller några av följande ämnen: matematik, engelska, NO, SO, idrott och hälsa eller svenska. Att arbeta på Fridaskolan innebär att man har god samarbetsförmåga, ett positivt elevbemötande och är flexibel.

Du är en spjutspets som gillar utmaningar. Du är en behörig och erfaren lärare som trivs med att samarbeta med arbetslag och kollegor, du är positiv och flexibel och har lätt för att se elevernas och arbetskamraternas goda sidor. Du delar vår pedagogiska idé om att "utbilda tågluffare" och ser fördelarna med att arbeta ämnesövergripande och ha en mångfald av undervisningsmetoder.

Fridaskolan är en arbetsplats med positiva, kompetenta och samskapande arbetskamrater. Vi trivs tillsammans och arbetar nära varandra i arbetslag. Vår vision är "att utbilda tågluffare", vilket bland annat innebär att vi arbetar aktivt med en god social miljö och att undervisa med en mångfald av undervisningsmetoder. Vi avsätter stora resurser till fortbildning. För att hålla oss i framkant samarbetar vi med forskare och har också egna forskare anställda inom Fridaskolan.
Skolan är belägen på gamla I17-området med närhet till Regementsparken, skogsområden och centrum, vilket skapar goda möjligheter för undervisning utanför klassrummet. Vår skola är Svanen-cerfitiferad vilket bland annat syns i vår skolrestaurang eftersom kockarna tillagar all mat från grunden och använder ekologiskt hållbara råvaror.
Mer information om Fridaskolan finner du på www.fridaskolan.se.