skoljobb.se

Lärare 4-6

Öxnehagaskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Öxnehaga skolors utbildningsenhet är belägen uppe på höjderna i Huskvarna och består av Oxhagsskolan förskoleklass- åk 1 samt Öxnehagaskolan åk 2- åk 6 samt fem fritidshem. På vår enhet går det ca 350 elever.
I framtiden kommer hela världen att vara våra barns arbetsfält. Vad kan då vara bättre än att börja förbereda sig redan som sjuåring? På vår skola finns ca 30 olika nationaliteter och lika många språk representerade. Här arbetar barn med olika språk, nationaliteter och religioner sida vid sida. Vi vill hjälpa våra elever att blir språkmedvetna, toleranta, goda konfliktlösare och duktiga på att samarbeta.

Arbetsuppgifter
Tjänsten är en klasslärartjänst i åk 4 där ni är två lärare som undervisar i årskursen utifrån era behörighet. Du ingår i ett större arbetslag med lärare i åk 4-6. SVA är mycket meriterande då vi är en flerspråkig skola. Vi söker först och främst dig med sv/so då din kollega har behörighet i ma/no.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp elevernas arbete

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 1-7 alt. 4-6, med behörighet i sv/so. Har du behörighet i SVA är det meriterande. Du bör ha god samarbetsförmåga och anpassar din kommunikation efter målgrupp och situation.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rosemarie Segersson, rektor
tel: 036-102419

Jenny Carlsson, lärarförbundet
tel: 036-106655

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare 4-6

Jönköpings kommun