skoljobb.se

Är du grundskollärare och söker nya utmaningar? 
Vi söker dig som är behörig lärare och som är positiv, flexibel och har lätt att samarbeta. Hos oss arbetar vi i nära samverkan mellan olika yrkesgrupper för att ge våra elever en god, positiv och utmanande lärmiljö.

Välkommen till oss i Norra Mo! 
Norra Mo är en enhet som ligger naturnära med skog och sjö runt hörnet i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem. I vår organisation ingår också Bottnaryds och Ryds förskolor. Hos oss är värdegrundsarbetet centralt. Här arbetar vi för att skapa en tillgänglig utbildning för alla våra elever. Med våra 170 elever är vi en liten skolenhet där du blir en viktig vuxen för alla barn.

Dina arbetsuppgifter 
Din uppgift blir, att tillsammans med kollegorna i arbetslaget planera, genomföra och följa upp undervisningen så att alla elever kan lära och utvecklas. Du är väl förtrogen med skollag och läroplan och kan omsätta dem i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som vill arbeta för att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och kan bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som har grundskollärarexamen och lärarlegitimation.
Som person är du positiv, lösningsinriktad och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga och får på ett medvetet sätt in värdegrundsarbetet löpande under dagen, såväl under lektioner som i övrig kontakt med elever, vårdnadshavare och kollegor. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Övrigt 
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet Sigrid Vemdal tel. 036-103516

Urval och intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-10
Sista ansökningsdag    2018-06-24
Referensnr    18-60-0282

Dela detta jobb