skoljobb.se

Välkommen till Ljungarums skolområde! 
Ljungarums skolområde F-6 ligger i södra delen av Jönköping och består av Strömsbergsskolan F-3 och Ljungarumsskolan F-6. Båda skolorna innefattar förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Sammanlagt har vi ca 395 elever och ca 62 personal. Inom Ljungarums skolområde F-6 arbetar vi målfokuserat och strävar alltid efter att utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter 
Den aktuella tjänsten är en resurslärartjänst i arbetslag årskurs 4-6 på Ljungarumsskolan. Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet och som sätter eleven i centrum. I tjänsten ingår att fungera som extra resurs i klassrummet, undervisning, planering, dokumentation och uppföljningar.

Kompetenskrav 
I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare men annars söker vi dig som har erfarenhet av att undervisa i årskurs 1-6. Du är förtrogen med Lgr 11. Du kan arbeta självständigt men har även lätt för att samarbeta i arbetslag, tillsammans med andra pedagoggrupper och annan personal.
Du är trygg i din roll som lärare/ledare och i de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån deras behov och ser möjligheter före svårigheter. Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret 

Upplysningar 
Rektor Catarina Markus 036-106243
Bitr. rektor Tomas Claesson 036-106241
Lärarförbundet, Ingrid Hultman 0709-165274

Lärare 4-6/lärarresurs

Ansök nu

Dela detta jobb