skoljobb.se

Torps skola-Bankeryd

Välkommen till oss på Torps skola!
Torps skola ligger i Bankeryd och är en nybyggd f-6 skola med 300 elever. Personalen på Torps skola präglas av höga förväntingar på alla elever, ledning och stimulans genomsyrar verksamheter av samtliga pedagoger. Skolan har nära till naturen och man har tillgång till uteklassrum samt skolskog. Under skoltid erbjuder vi rastaktiviteter och en välfylld rastbod.Skolan består av fritidsavdelningar uppdelat på f-1 och 2-5 verksamhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta som klasslärare för åk 5. Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. I tjänsten ingår mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Det ingår även ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för elev med behov av särskilt stöd.

Kompetenskrav
Lärare med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterade ämnen.Du har förmåga att se elevers olika behov, ta hänsyn till deras individuella förutsättningar och få elever att växa och utvecklas. Att vara trygg i lärarrollen och känna stolthet för sitt arbete är viktiga egenskaper. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. I alla våra klassrum finns tillgång till interaktiv skärm Clever touch.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar länken till beställningen av belastningsregistret nedan;https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Upplysningar
Kajsa Johansson Tf rektor tel. 036-106540Susanne Engdahl-Palm, lärarförbundet 036-106572


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Lärare 4-6 ma-no

Regioner
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Dela detta jobb