skoljobb.se

logo

Lärare 4-6 sökes till Sörgårdsskolan

Regioner
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Lärare 4-6 sökes till Sörgårdsskolan

Om arbetsplatsen

Är du vår nya lärare till Team 4-6? Nu söker vi Dig som vill jobba i en skola med visionen "En skola i framkant där alla elever når sin fulla potential" Sörgårdsskolan är en F-6 skola, med naturen som närmsta granne, belägen i ett villaområde i Skillingaryd. Till hösten flyttar F-3 in i en ny modern byggnad med stora möjligheter att skapa framtidens skola. Gå gärna in på Instagram: @sorgardsskolan_vaggerydskommun för att se mer av vår skola som vi är väldigt stolta över.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad lärare för undervisning och mentorskap i team 4-6! Lärarteamet på skolan präglas av hög kompetens, kollegialt samarbete och stort engagemang för elevers lärande och utveckling. Skolan arbetar med flerlärarsystem, det vill säga två till tre mentorer i varje klass. Du planerar, bedriver och utvärderar ditt pedagogiska arbete i enlighet med gällande läroplan och styrdokument samt utför inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Tillsammans med övrig personal på skolan driver du en verksamhet som hjälper eleverna att bli trygga, kreativa och nyfikna. Du som lärare har, förutom personaldator, en egen Ipad som arbetsredskap.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad grundlärare åk 4-6. Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Ett intresse och gärna erfarenhet att arbeta med IKT i undervisningen anses vara särskilt intressant. Du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2023-08-10

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid: Dagtid

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Lärare 4-6 sökes till Sörgårdsskolan

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen