skoljobb.se

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Gräshagsskolan!
Gräshagsskolan är en F-6-skola i sydvästra delen av kommunen. Vår skola ligger i Jönköping med närhet till naturen vilket vi utnyttjar för lärande och lek. 
På Gräshagsskolan går cirka 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också två fritidshem, Sörgården och Norrgården med tillsammans cirka 160 barn. Runt alla dessa barn jobbar cirka 40 vuxna. Vi jobbar i arbetslag där vi har legitimerade lärare. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Du kommer att ingå i ett arbetslag årskurs 4-6, som tillsammans har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten för en grupp elever. Naturligtvis utgår du ifrån de styrdokument vi har och de behov och intressen som barnen visar. Du har alltid barnets bästa som mål. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni verksamheten och arbetar kontinuerligt om med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 4-6 alternativt årskurs 1-7 med behörighet i Matematik. I tjänsten ingår undervisning och klasslärarskap i årskurs 6. Finns det intresse för att ansvara för skolans it-utveckling så är det meriterande.
Som person är du kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har goda kunskaper inom IKT.

Som person ser du styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare i klassrummet. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och din förmåga att entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså flexibilitet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Var god ange referenser i din ansökan.
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Kjell Andersson tel: 036-103840
Biträdande rektor Ann-Christin Bomberg tel: 036-107110
Lärarförbundet, Bo Johansson tel: 036-106384

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Lärare 4-6, som inspirerar till lustfyllt lärande

Ansök nu

Dela detta jobb