skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.
Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallellig med ca 400 elever i år F till 6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden. Det finns också goda möjligheter till utomhuspedagogik i vårt egna uteklassrum. Skolan erbjuder en god lärmiljö där elevens lärande och utveckling är i fokus. Detta uppnås bl. a. genom ett kollegialt lärande vilket har visat sig vara en framgångsfaktor i vårt utvecklingsarbete. Ett formativt förhållningssätt till elevens lärande är också grundläggande i vår pedagogiska syn.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med legitimation och bred behörighet till årskurs 4-6. Du kommer att vara klasslärare i en av tre klasser i årskurs 4. 
Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för att målsättningen i våra arbetsplaner och styrdokument genomförs.
Genom kollegialt lärande, kompetensutveckling och kommungemensamma ämneskonferenser utvecklar vi undervisningen. 

Kvalifikationer

Du är behörig legitimerad mellanstadielärare. Du skapar tillitsfulla relationer, trygg lärmiljö och har en god förmåga att kommunicera och samarbeta. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

100 % 
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SVA/2019/0019/023

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Kontaktperson

Ann-Christine Thunqvist

Rektor 08-5207 3772 076-1258 772 ann-christine.thunqvist@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktce

08-520 680 00 

Lärare 4-6, Svandammskolan

Regioner
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb