skoljobb.se

Lärare 4-9, sv/sas/so

Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Lärare 4-9, sv/sas/so

Junedal södra

Arbetsplatsbeskrivning
Junedal södra ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar tillsammans runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet och glädje som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för att undervisa elever med särskilda behov. Skoldagarna har en tydlig struktur och ett individuellt schema där lektionernas omfattning och innehåll styrs efter elevens förutsättningar. Undervisningen sker inidivuellt och i mindre klasser.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är utbildad svenska/so- lärare. Erfarenhet av arbete med AST-verksamhet och /eller grundsärskolan samt arbete elever med koncentrations-, uppmärksamhets-, och samspelssvårigheter och inlärningssvårigheterär meriterande. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Länk: till belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Malin Tufvesson Sandblad, Lärarförbundet 036–107448
Daniel Jaenson, Lärarnas Riksförbund 036–106194

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare 4-9, sv/sas/so

Jönköpings kommun