skoljobb.se

Lärare

Regioner
Utgår

2018-11-09

Ansök nu

Lärare

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Neptuniskolan ligger vackert belägen i södra Järfälla med närhet till natur och med goda kommunikationer.
Skolan ligger belägna i uppvuxet villaområde med närliggande skog.

Skolan rymmer flera verksamheter såsom två förskolor, grundskola F-5, fritidshem och fritidsklubb. Året 2021 ska skolan även inrymma åk 6. Vi arbetar i en flexibel och kreativ miljö som präglas av öppenhet och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Neptuniskolan arbetar du i ett nära samarbete med övriga kollegor och ingår i ett arbetslag tillsammans med lärare och fritidspersonal.
Du arbetar med engagerade medarbetare som har en vilja att utvecklas för att ge ökat måluppfyllelse och en ökad trivsel.
Rollen som lärare hos oss innebär att du, tillsammans med andra lärare planerar, utför och ansvarar för verksamheten. Du ingår i ett arbetslag åk 4-5 med fritidspersonal och lärare, där ni tillsammans ansvarar för elevernas utveckling.

Du kommer att undervisa i åk 4-5 tillsammans med annan lärare, där ni tillsammans ansvarar för 50 elever. I åk 4-5 arbetar vi med Ipads 1-1.

KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning 140p eller likvärdig utbildning.
Vi söker dig som är målmedveten, strukturerad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande och kunna skapa goda relationer med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt en positiv och tydlig ledarförmåga.
Vi utgår från ett inkluderande arbetssätt och vi ser att du planerar undervisningen för att möta alla elever och ser delaktighet som en förutsättning för lärande.
Du kommer att ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten runt de elever som du arbetar med.
Du som lärare:
Har ett nära samarbete med elever, pedagoger och föräldrar.
Planerar arbetet tillsammans med övriga lärare på skolan.
Arbetar utifrån elevers bästa både i grupp, enskilt eller genom handledning
Arbetar aktivt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling.

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet, sv/so/eng/ma/no. Eftersom digitala verktyg är en självklar del i undervisningen söker vi en lärare med digital kompetens och med förmåga att visa vägen till lärande på olika sätt. Du är väl förtrogen med grundskolans uppdrag. Du är en närvarande pedagog och har god förmåga att skapa trygga lärandesituationer samt skapa förutsättningar för inflytande och motivation. Du vågar tänka nytt och du ser varje elevs unika behov. Kunskap och erfarenhet av barn med särskilda behov är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare

Järfälla kommun