skoljobb.se

Lärare 50% Musik Kvarnbäcksskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-05-28

Ansök nu

Lärare 50% Musik Kvarnbäcksskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
På Kvarnbäcksskolan utbildar vi för framtiden. Vi erbjuder eleverna trygga, inspirerande, och lärorika utbildningsår i tillgängliga lärmiljöer. Vi söker dig som är nyfiken på att utveckla framtidens skola tillsammans med oss.

Vi är en nyfiken organisation som söker nya vägar till utveckling och utbildning. Vi ser därför att du är en kreativ och modig person som vill vara med och stärka vårt professionella kapital. Sätter du alltid eleven i fokus? Längtar du efter att utveckla dig själv och andra? Ser du möjligheter före hinder? Då är du välkommen med din ansökan. 

Skolan rymmer årskurserna f-6 samt fritidshem och ligger belägen i norra Haninge med goda kommunikationer till Stockholm. Området erbjuder närhet till natur och skolgården är varierad och bjuder in till lärande och lek. Vi har ca 360 elever och 50 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig med behörighet att undervisa i musik. Vi arbetar språkutvecklande och ämnesövergripande i projektform.

Hos oss startar elevhälsan i klassrummet. Som lärare på Kvarnbäcksskolan har du ett stort ansvar i arbetet med anpassningar och särskilt stöd.

Kvalifikationer
Du har förståelse för uppdraget och är djupt förankrad i Läroplanens värdegrund och innehåll. Du är en tydlig ledare som kan anpassa ditt ledarskap efter gruppens behov. Du har en förmåga att kommunicera professionellt och du värderar ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.

På Kvarnbäcksskolan utvecklar vi tillgängliga lärmiljöer för alla elever. Vi ställer därför höga krav på din förståelse för hur lärande sker och hur barns förmågor utvecklas. Det är ett måste hos oss att du delar vår värdegrund och deltar aktivt i utvecklingsarbetet.

Vi söker dig med lärarutbildning.

Dela detta jobb

Lärare 50% Musik Kvarnbäcksskolan

Haninge kommun